Membri


Sa vii la centrul nostru de studii, sa citesti si sa primesti bani pentru asta...ce poate fi mai simplu? Ei bine, pentru asta trebuie sa vrei sa fii membru al proiectului nostru. De aceea, ca sa devii unul dintre noi, trebuie sa indeplinesti cateva criterii si sa respecti cateva reguli dupa cum urmeaza (mai jos este un rezumat am regulamentului programului "tu citesti - noi te platim"):
 
1.    Trebuie sa ai intre 15-26 de ani.
2.    Trebuie sa apartii unei institutii de invatamant, fie liceu, fie facultate.
3.    In cazul minorilor, trebuie sa ai acordul parintilor pentru a deveni membru.
4.    Trebuie sa cumulezi un total de minim 20 de ore pe luna dedicate studiului la centrul nostru pentru a putea intra in posesia banilor.
5.    In cazul in care un membru nu cumuleaza cele 20 de ore pe un interval de 3 luni consecutive, acesta isi pierde statutul.
6.    Acordarea statutului de membru se face in urma unui mic interviu din care ne vom da seama de intentiile candidatilor. La baza interviului vor sta urmatoarele documente:

⦁    cerere de inscriere (tipizatul se poate ridica de la centru);
⦁     copie dupa buletin;
⦁     acordul scris al parintilor (in cazul minorilor);
⦁     un document care sa ateste apartenenta la o institutie de invatamant.


7.  Cartile aduse din afara centrului nu fac subiectul acestui regulament.
8.  Membrii care doresc sa foloseasca spatiul centrului pentru a-si face proiecte necesare institutiei de invatamant de care apartin sunt liberi sa o faca, insa acest timp nu li se va contoriza pentru orele finantate de noi.
9.    In sala de lectura, accesul cu telefoane, tablete, laptop-uri este interzis. Acestea vor fi lasate la ghișeu si recuperate ulterior la plecare.
 
Ce ne intereseaza pe noi? Vrem sa rasplatim efortul vostru de a deveni mai destepti si mai culti. Vrem sa nu mai pierdeti vremea degeaba si sa cititi. Chiar daca pe moment nu se vede, mai tarziu acest citit isi va arata roadele.
 
Scopul final al proiectului nu este promovarea cititului, ci a ganditului, cel din urma incluzandu-l pe cel dintai. Vrem o societate in care cultura generala sa nu mai fie o raritate, iar inteligenta sa devina un criteriu principal de caracterizare. Tinerii care citesc, sunt adultii care gandesc. Iar noi vrem un viitor mai bun.
 
Proiectul “Gandesti?” este finantat de ONG-ul Revo Alpin care are la randul sau ca finantatori principali firmele Gefil S.A. (www.gefil.ro), Revo PSI (www.revo-psi.ro) si Rclub Bucuresti (www.r-club.ro).Ultimele Fotografii