Intrebari frecvente


 
I: Vin, iau o carte in mana, stau ceva timp, si primesc bani pentru asta?

R: In principiu da. Dar nu este chiar asa de simplu. Trebuie sa fii serios si sa ne respecti regulile. De asemenea trebuie sa dobandesti statutul de membru. Trebuie sa vrei sa faci asta si sa iti placa. Trebuie sa intelegi beneficiile acestui proiect. Regulamentul, asa cum este el prezentat, se aplica intocmai, fara exceptii.
 
 
I: De unde are “Gandesti?” bani sa-si plateasca membrii?

R: “Gandesti?” apartine de ONG-ul Revo Alpin. Orice ONG primeste finantari si sponsorizari de la persoane fizice si juridice si trebuie sa le foloseasca in vederea unui scop precis, fara a face profit. Scopul nostru este sa incurajam cititul si ganditul.
 
I: Ce altceva se mai intampla la centru?

R: Putem organiza orice activitati legate de scopul si conceptul nostru: prezentari, debate-uri, lansari de carte, studii de caz, cursuri, intalniri ONG-uri, etc.Insa toate acestea trebuie sa fie in tema cu ideea proiectului Gandesti. In principiu, tot spatiul este destinat membrilor, aici lucrand la propriile planuri si citind in programul ,,tu citesti-noi te platim”.

 

I: Cum pot deveni membru?

R: Nu se mai fac inscrieri pentru membership, ba dimpotriva, vrem sa ramanem cei mai bun dintre cei mai buni asa ca inaintam prin eliminare. Insa exceptiile sunt exceptii. Esti expert in business sau arta si corespunzi regulamentului? Am vrea sa te cunoastem!

 

I:Care este legatura dintre Gandesti si Cafeneaua cu IQ?

R: Cafeneaua cu IQ este un prim proiect al grupei business care si-a desfasurat activitatea intre septembrie si decembrie 2016. Ne-am sa o inchidem totusi din cauza unei noi legi privind cresterea brusca a impozitului forfetar, bani pe care am ales sa-i utlizam in scopuri educative pentru membrii decat sa-i platim statului.

 

I: Oricine are acces in centru?

R: Nu. Doar persoanele implicate in proiect. Insa daca doriti sa ne contactati, putem organiza o intalnire aici in care sa raspundem intrebarilor dumneavoastra.Ultimele Albume

Ultimele Fotografii